Woningen en erven aan Rampersadweg staan onder water

Natuurlijk, onder water gelopen straten, wegen, percelen en woningen door hevige regenval zijn geen nieuws meer. Immers, het zijn jaarlijks terugkerende problemen en er komt maar geen structurele oplossing. Maar, toch kan er niet vaak genoeg aandacht aan worden besteed, zo redeneren ongetwijfeld de vele getroffen burgers.

Laat de foto’s spreken

De redactie van Dagblad Suriname heeft daarom gemeend om nu vooral foto’s te laten spreken, ontvangen van bewoners in diverse wijken en buurten van Paramaribo en elders, die zij gemaakt hebben van hun slecht onderhouden wegen en straten en ondergelopen percelen, met nadruk te wijzen op de problemen die ontstaan door regenval.

Foto’s zijn voor getroffen bewoners ook een middel om de samenleving, maar en vooral ook de verantwoordelijke autoriteiten, met nadruk te wijzen, te attenderen, op hun door regenval en achterstallig onderhoud ontstane problemen.

Zo ook de bewoners aan de Rampersadweg te Welgedacht C, waar nu de weg, maar ook woningen en percelen, onder water staan. 

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken heeft al publiekelijk laten weten, dat landelijk gewerkt wordt aan het inlopen van achterstallig onderhoud aan wegen. Maar, het gaat niet om een of twee wegen, maar om vele. 

PK

error: Kopiëren mag niet!