Man (37) te Uitvlugt aangehouden voor bedreiging buurman

De 37-jarige S.R. is woensdag 21 april door de politie van Uitvlugt voor bedreiging met een misdrijf op zijn woonadres aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname pas dinsdag 27 april.

S.R. had een bedrijfsvoertuig voor reparatie afgestaan aan  een buurman, die monteur is. Tijdens reparatiewerkzaamheden bleek dat heel wat onderdelen defect waren.  De zoon van de buurman kwam, door tussenkomst van R., in contact met andere medewerkers van het bedrijf.

Die bedrijfsmedewerkers betaalden het geld voor de reparatie en toen de auto gerepareerd was, werd die opgehaald en gebracht naar het bedrijf. Dit viel niet in goede aarde bij S.R. Hij maakte telefonisch contact met de monteur en dat gesprek liep uit de hand. Op een bepaald moment zei R. tegen zijn buurman dat hij diens zusters zou verkrachten. De vader van de buurman kon het telefonisch gesprek volgen.  

De mannen schakelden vervolgens de politie van Uitvlugt in, omdat zij bezorgd waren, dat S.R. de daad aan het woord zou voegen.

De politie sprak de man ernstig aan en wees hem op de gevolgen die zijn woorden teweeg konden brengen. Kort nadat de politie vertrokken was, werden de buren weer door Soerinder bedreigd. De politie ging hierop weer naar de bedreiger en hield hem aan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd S.R. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!