Bewoners Saroja Raghoebarweg willen dat OW de weg egaliseert met zand

Bewoners aan de Saroja Raghoebarweg uiten tegenover Dagblad Suriname hun ongenoegen over het feit, dat het ministerie van Openbare Werken, ondanks herhaalde verzoeken, niet ertoe overgaat om de weg fatsoenlijk te herstellen, om de weg met zand te egaliseren. 

‘Ze geven steeds smoesjes aan, dat een machine kapot is of dat ze geen zand hebben, maar er wordt in straten van Benies Park en enkele van Zorg en Hoop wel zand gestrooid,wat ik niet begrijp’, aldus een van de bewoners.

Volgens de bewoners komt er wel af en toe zo’n machine om de weg egaal te schrapen, maar daar blijft het steeds bij. Bij iedere regenbui verandert de weg in een modderpoel. En dat is nu, met de aanhoudende regenval, weer het geval.

De redactie van Dagblad Suriname ontving foto’s van een bewoner die voor zich spreken. De bewoner laat ook weten, dat buurtbewoners wel proberen om op de een of andere manier de straat goed te houden, maar wanneer het constant regent wordt de weg al gauw slecht.’

PK

error: Kopiëren mag niet!