Diamantenbruiloft voor echtpaar Muntslag-Albergen

Op maandag 19 april herdacht het echtpaar Muntslag-Albergen het feit, dat zij zestig jaar is getrouwd.  Dagblad Suriname verkreeg de informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. Het echtpaar mocht uit handen van Districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Echtgenoot Muntslag, Eugene zag het levenslicht op 05 januari 1939 te Paramaribo. Hij heeft tot zijn pensionering toe gewerkt bij de Mijnbouwkundige Dienst. Hij beoefende diverse takken van sport waaronder voetballen, volleyballen, korfbal en verder deed hij ook aan ballet. Hij geeft aan, een heel prettige jeugd te hebben gehad.

Echtgenote Muntslag-Albergen, Etna werd op 07 augustus 1941 te Paramaribo geboren. Zij heeft op verschillende plaatsen gewerkt, maar besloot later toch met een eigen oppashuis te beginnen voor slechts studerende ouders. Dat deed zij met plezier, “wel moest je  met je bul in handen bij haar komen als bewijs dat je, je studie met goed gevolg heb doorlopen” werd er gesteld.

Het echtpaar is nog steeds verliefd op elkaar en zeggen zestig jaar huwelijk te hebben bereikt door, liefde, respect, eerlijkheid en goede communicatie naar elkaar toe. Als hoogte punt geven zij aan, altijd overal samen te zijn en samen te genieten van alles. Het echtpaar heeft twee zonen en 7 kleinkinderen. De kinderen geven aan, dat zij de beste ouders hebben, omdat zij altijd klaar staan voor hen. Een strenge opvoeding hebben zij gehad, dat geresulteerd heeft tot goede burgers in de maatschappij.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!