Muziekgroep OG Explosion ook sociaal bezig

De Nederlandse Kaskawi band OG Explosion is naast het maken van muziek ook sociaal bezig. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. O.G. Explosion is ook op sociaal gebied bezig. Er zijn te noemen drie levens middelen pakketten gedoneerd aan sociaal zwakkeren gezinnen in Suriname via stichting 1 voor 12.

 ‘Yu a no mi baby moro’ is de nieuwste hit song van de Kaskawi band. De zanger Serry zegt in een gesprek.  “We dragen de fans een warm hart toe.”  Het nummer is gezongen door Serry en de talentvolle zangeres Dylisa.  Met de song ‘Vlinder Vleugel die 2015 uitkwam veroverde de groep ook vele harten in ons land.  Eerder deze maand is het nummer ‘Mama Bin Bari Mi’ gelanceerd. En als verrassing is een videoclip vastgelegd van het nummer  “Mi Na Gowtu Moni Part 2”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: