Videoclip Xtenzz Bhangra Mashup

De Surinaamse zanger Jimmy Rambaran kennen wij allemaal van zijn hit nummer “Balle Balle”. De zanger heeft nu een videoclip op zijn naam staan. “In zo een tijd (Covid-19 situatie) dachten wij als team dat zo een mashup voor wat vreugde en vertier kan zorgen. Het is een heel goede samenwerking geworden, van studio tot de opnames van de videoclip. Als iets je passie is dan geniet je ervan. Muziek is mijn passie dus  ik geniet er elke keer met volle teugen van” aldus Jimmy in een gesprek

Xtenzz Bhangra Mashup is al te bekijken via de YouTube channel van Napster Pro Studio. Het is een productie van SS Promotions, Muziekformatie Xtenzz in samenwerking met Mobile King. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats, arrangement door Ashitosh Khusial en Devin Gobind.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: