Man (27) opgepakt voor bedreiging en mishandeling vrouw

F.A. (27) is zaterdag 3 april door de politie van het bureau Corantijnpolder, Nickerie, opgepakt voor mishandeling van zijn buitenechtelijke vrouw, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De 29-jarige vrouw had al op 14 februari een eerste aangifte van mishandeling tegen de man gedaan. Maar, ondanks dat zij vaak haar beklag tegen F.A. had gedaan, wenste zij geen strafrechtelijke vervolging tegen hem, maar dat hij ernstig door de politie zou worden aangesproken.

De vrouw werd 31 maart weer mishandeld door de man en stapte vervolgens naar de politie. Bij die gelegenheid verklaarde zij dat ze twee kinderen heeft met de verdachte en dat hij vaak bij haar thuis komt om geld te brengen voor de kinderen. Toen hij op 31 maart geld voor de kinderen had gebracht, wendde hij zich weer tot haar en wilde het geld terug hebben. Hij beschuldigde haar ook ervan, dat ze een andere man zou hebben en bedreigde haar, waarop een handgemeen ontstond. De vrouw kreeg klappen van de man in het gezicht en op haar hoofd. 

De verdachte werd direct opgespoord en op zijn woonadres te Corantijnpolder aangehouden. Hij ontkent echter de mishandeling en beweert de vrouw slechts te hebben gestoten. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is F.A. in voorlopige verzekering gesteld. De afdeling Huiselijk Geweld van Regio West is belast met het verdere onderzoek in deze zaak

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: