OW pakt weggedeelte Nickerie-Coronie aan

Na veel kritiek op de situatie van de Oost-Westverbinding heeft het ministerie van Openbare Werken, sectie Nickerie, aanvang gemaakt met het rehabiliteren van de weg. Het gaat om het weggedeelte tussen Middenstandspolder in Nickerie en in Coronie. Het weggedeelte waar er werkzaamheden werden uitgevoerd, was in slechte staat na de regenbuien van de afgelopen periode. De redactie van Dagblad Suriname verneemt dat OW Nickerie in eigen beheer de weg aanpakt. Binnen de VHP, die het ministerie van OW in beheer heeft, is er veel kritiek geweest op de toestand van de weg. Een topper uitte zijn bezorgdheid en misnoegen en stelde dat de weg een ernstig gevaar vormt voor het verkeer. “Je kan er niet rijden. Duizenden mensen moeten pienaren. Onze auto’s gaan kapot. De bermen langs de weg worden niet onderhouden. De Oost-westverbinding is bos. Kom me niet zeggen, er is geen geld. We moeten doorleven. Er moet minder gebabbeld worden en meer gewerkt.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: