Echtparen gehuldigd voor hun Gouden huwelijk

Districtscommissaris Fulgence Javinde heeft de echtparen Plet-Dams en Nagesar-Narain gehuldigd voor het feit dat ze 50 jaar zijn getrouwd. Beide echtparen hebben de gebruikelijke enveloppe met inhoud ontvangen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest.

Echtpaar Plet-Dams

Het echtpaar Plet-Dams herdacht op 14 januari 2021 in alle stilte hun goudenbruiloft. Echtgenoot Plet, Nelson werd op 17 augustus 1946 in het voormalig district Suriname geboren. Hij heeft in het onderwijs gezeten.  Hij is een voetbal liefhebber en een frequente marktbezoeker, tuinieren en koken doet hij graag. Echtgenote Plet-Dams, Carmen werd in Paramaribo geboren op 26 mei 1947. Zij was meer bezig met de zorg van haar gezin. Als hobby’s heeft zij koken en bakken. Het echtpaar heeft 3 dochters en 1 zoon. Volgens de kinderen hebben zij heel lieve en zorgzame ouders.

Echtpaar Nagesar-Narain

Op 24 januari 2021 herdacht het echtpaar Nagesar-Narain in alle stilte hun 50 jarig huwelijk. Echtgenoot Nagesar, Ramkoemar werd op 02 september 1949 geboren in het voormalig district Suriname. Tot zijn pensionering toe heeft hij gewerkt bij bouwbedrijf Kiesel N.V. Als hobby had hij voetballen en was verbonden aan een voetbalclub. Echtgenote Nagesar-Narain, Soemintra werd op 11 februari 1953 geboren eveneens in het voormalig district Suriname. Als hobby’s heeft zij koken en naar films kijken. Samen heeft het echtpaar 3 dochters en 1 zoon. Zij belijden het Hindoeïsme en verkeren in goede gezondheid.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: