TheNxtGen over hun projecten en meer

De Nederlandse band TheNxtGen staat onder leiding van Tariq Sadal. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van PR manager, Lacey Ramsaran. Voor dit jaar is recent het Unplugged Valentine album van TheNxtGen goed ontvangen door muziekliefhebbers. Het is een album geworden met diverse unplugged songs in samenwerking met de zangers Saliem Wagid Hosain, Sudir Shewdat (Next Time), Sangeeta Bhageloe, Mona Music en Raag. De laatste album van TheNxtGen is gratis en  kan aangevraagd worden door je e-mailadres door te sturen via de Facebookpagina van TSMusicStudio of TheNxtGen.

Tariq Sadal is een ervaren muzikant in de Nederlandse  muziekscene en heeft ook samenwerking gehad met de artiesten,  Tranga Rugie, Damaru, Sanjana Malhoe en Naomi Faerber. Behalve muziek heeft Sadal zich ook ingezet voor sociale projecten, goede doelen in Suriname. In de maand december heeft hij 1000 euro opgehaald door een crowdfunding en een live music event. Inmiddels heeft Tariq 100 kinderen kunnen voorzien van maaltijden op in diverse kindertehuizen in Suriname. Daarnaast zal hij met zijn team de komende maanden nog een aantal kindertehuizen voorzien van maaltijden. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: