16 Covid-19 positief geteste personen woensdag – 47 Personen in isolatie

16 Covid-19 positief geteste personen zijn woensdag geregistreerd, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten woensdagavond, dat waren er vrijdag 7, zaterdag 16, zondag 10, maandag 11 en dinsdag 10. 

3 Patiënten zijn genezen verklaard. 

In Intensive Care Units liggen 4 patiënten en 20 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

47 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het aantal personen in isolatie vertoont de afgelopen dagen een steeds stijgende lijn.

Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 9.200. Tijdens een Covid update persconferentie woensdagmiddag uitte minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zijn bezorgdheid over de mogelijke komst van een derde Covid-golf. ‘Er is iets aan het broeien’, zei hij.

PK

error: Kopiëren mag niet!