Gouden huwelijk voor echtpaar Mahangoe-Budha

Gearrangeerd  huwelijk op 03 april 1971

Op zaterdag 03 april 2020  herdacht het echtpaar Mahangoe – Budha het feit dat ze 50 jaar is getrouwd. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van BIC Wanica Noord-West. Districtscommissaris Suraksha Hirasingh bracht de felicitaties  over aan het echtpaar. Zij mochten een felicitatiekaart, een bloemstuk, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe in ontvangst nemen.

Echtgenoot  Mahangoe Harold Bisnoedath Narain is het  tweede kind (zoon) van zijn ouders. In zijn loopbaan heeft dhr. Mahangoe vanaf 1966 gewerkt als marktmeester bij Scotex. Daar heeft hij ± 1 jaar gewerkt. Vanaf 1967 heeft hij ±1 jaar gewerkt als buschauffeur bij het bedrijf Varcom. Vanaf 1968 – 1971 heeft hij als bode gewerkt bij A. van der Voet, een sigaret agent. Als laatste is hij in 1971 begonnen als particuliere truckchauffeur. Thans rijdt hij nog vracht in zijn vrije tijd. Hij heeft als hobby hengelen en voetballen.

Echtgenote Budha Lilawati is het derde kind van haar ouders.  Zij heeft nooit buitenshuis gewerkt. Ze is altijd huisvrouw geweest. Haar hobby is hengelen. Vroeger deed zij ook aan slagballen.

Het huwelijk is gearrangeerd door de beste vriend tevens zwager van de heer Mahangoe. Het echtpaar is gezegend met 03 kinderen en 03 kleinkinderen. Een bijzondere dag voor het echtpaar was het afstuderen van hun kinderen en de goede reputatie die ze hebben in de maatschappij. De donkere momenten van het echtpaar is het heengaan van hun ouders. Het echtpaar steunt graag sociaal zwakkeren en kansarmen tijdens religieuze activiteiten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: