Cover van het nummer ‘Roop Tera Mastana’

De Nederlandse Bollywood zanger Boyke Datadin en dancehall king Wickymann hebben cover van het nummer ‘Roop Tera Mastana’ gelanceerd. Manager Vishaal Khoenkhoen deelde Dagblad Suriname mede dat voor ‘Roop Tera Mastana’ het muzikale gedeelte en de videoclip zijn gedaan door Sanjay Autar meer bekend als Selecta Beats. Origineel is het een nummer uit het jaartal 1969 van de film Aradhana, gezongen door de legendarische zanger Kishore Kumar. De vierde clip van de Nederlandse Bollywood zanger staat gepland voor release in de maand april of mei. De vorige clips van Boyke Datadin waren ‘Main Deewana Mix’, ‘Aawo Tumhe Chand Pe’. Volgens heer Vishaal khoenkhoen zijn alle producties met Boyke Datadin goed in de smaak gevallen van muziekliefhebbers. Zij zullen hun uiterst best doen om iedereen te vermaken.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!