Het mooiste moment van Sally The Rising Star

De bekende Surinaamse comedian Sally heeft over het mooiste moment van haar carrière gehad met Dagblad Suriname. “Ik heb heel veel leuke momenten gekend tijdens mijn performance.  Voornamelijk acht producties geaan met Sambel Trasie. Alle acht zijn geschreven door mij persoon waarbij ik ook acht verschillende rollen heb vertolkt. Het podium is mijn werkplek, ik ben dan mezelf en ik leef me in het verhaal. Ik geniet van elk moment tijdens het acteren” aldus Sally in een gesprek.

Naast de producties is een ander hoogtepunt voor Sally namelijk, haar eerste solo show in december 2019.

“Ik voelde mij heel trots op dat moment, om als eerste Javaanse comdian in het theater te staan. Er ging heel veel in me om, ik was behalve trots ook heel emotioneel omdat ik aan mijn wijlen ouders dacht die dit deel van mijn leven niet hebben kunnen meemaken. Met een sterke- en vooral geduldige manager als Giriano Sawiran, ben ik tot nu toe heel erg tevreden met de behaalde resultaten en ga dat zeker voortzetten. We zijn nu in een soort van rust periode vanwege Covid. Maar als het weer goed mag komen, dat hopen we allemaal, dan kom ik zeker sterk terug’ aldus de comedian. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: