Sranan Taki lanceert ‘Tijd’ van Riva-G

Er volgen veel meer producties via Sranan Taki

Vandaag, zaterdag 27 maart wordt het nummer ‘Tijd’ van Riva-G gelanceerd via de YouTube Channel Sranan Taki. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Splashmaster Gilly. ‘Tijd’ is gezongen door de artiest Riva-G. Het is een productie vol emoties geworden. Het gaat over een liefdesdrama. Een  jong koppel dat vaak ruzie maakt omdat de dame namelijk veel tijd en aandacht vraagt van haar vriend, zonder rekening te houden ermee dat hij moet werken/hosselen om te surviven in het leven. Op den duur heeft hij wel een goede job en verdient  wat centjes. Vervolgens neemt hij haar mee naar een leuke plek.

“Het is de bedoeling dat Sranan Taki na 20 jaar weer een nieuwe generatie presenteert aan de Surinaamse bevolking. Wij zullen nieuw muziek produceren en videoclips uitbrengen op ons Sranan Taki YouTube kanaal. Alle video producties worden gedaan door FullcolourEntertainment. De artiesten met wie ik een goede samenwerking heb zal ik hoogst waarschijnlijk ook tekenen onder mijn Record Label.  Het is wel 100% zeker dat we hit songs zullen hebben. Ik voel mij zeker geroepen om de nieuwe generatie te pushen, want dit is iets dat ik al jaren doe van generaties tot generaties. Sranan Taki is sinds 2006 een begrip” zegt Splashmaster Gilly in gesprek met Dagblad Suriname.  (Foto: artiest Riva-G)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: