Data Covid-vaccinatiedagen maart en april St. Vincentius Ziekenhuis

Het St. Vincentius Ziekenhuis heeft vrijdag haar vaccinatiedagen bekend gemaakt die nog deze maand resteren, maar ook al in april. De vaccinatiedagen deze maand zijn 26 en 31 maart en voor de maand april 7, 9, 12, 14 en 16 april 2021.

Deze ronde is, aldus het ziekenhuis, uitsluitend voor de onderstaande doelgroepen:

– 40-plussers met onderliggende aandoeningen w.o. nierziekten, diabetes mellitus, hypertensie en overgewicht.

– Alle personen boven de leeftijd van 60 jaar.

– Alle zorgverleners ongeacht de leeftijd.

– Populatie in bejaardentehuizen

– Dialyse patiënten

‘Door u te laten vaccineren tegen het Covid-19 virus, verlaagt u de kans op ernstige ziekte en/of overlijden bij een eventuele besmetting. Het vaccin is veilig verklaard en goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).’

‘Indien u tot de bovenstaande categorie behoort, geïnteresseerd bent en graag gevaccineerd wilt worden, dan kunt u bellen met het ziekenhuis op 471212 of rechtstreeks appen met het SVZ-vaccinatieteam op +597 8210535 of +597 8875460.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: