Aantal Covid-19 positief geteste personen is vrijdag 3

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt vrijdag 3, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er woensdag 3 en donderdag 8. Er zijn vrijdag 116 tests uitgevoerd.  2 patiënten zijn genezen verklaard. 

In Intensive Care Units liggen nog steeds 2 patiënten en 19 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 18 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 9.088.

De gezondheidsautoriteiten hebben vrijdag bekendgemaakt, dat alle Covid-maatregelen zijn verlengd tot en met donderdag 8 april. Gesteld wordt dat het aantal dagelijkse Covid-positief geteste personen al enige tijd onder de tien blijft, maar dat is toch geen reden om bijvoorbeeld de avondklok op te heffen.

PK

error: Kopiëren mag niet!