Man (29) bij ruzie doodgeschoten in Peperboomstraat te ‘Texas’

Bij een ruzie tussen twee broers en een buurjongen in de Peperboomstraat, in de buurt Texas, is vrijdagmiddag naar verluidt de 29-jarige Valentino Cederburg gedood door schoten uit een vuurwapen.

De broer van Cederburg zou ook gewond zijn geraakt alsook een vrouw die de broers en de schutter uit elkaar wilde halen. De vrouw zou steekwonden in een arm hebben opgelopen.

De achtergrond van het schietincident is vermoedelijk een oude vete tussen twee families. Vrijdagmiddag reed een persoon van een van die families in een auto langs het huis van de andere familie. Daarbij werd vanuit de auto een schot gelost. Toen de auto terugkeerde zou er weer geschoten zijn bij de woning.

Op een moment zou iemand uit de auto zijn gestapt, ene Diego M., met een mes en een vuurwapen in zijn hand. Toen de twee broers verhaal wilden halen werden zij onder vuur genomen. De slachtoffers raakten gewond, maar slaagden er toch in om de schutter te ontwapenen. Twee kompanen van M. renden weg. De schutter rende ook weg en liet zijn wagen staan.

De twee broers stapten in de auto en zetten de achtervolging op M. in. De broers vielen hem aan met een mes, nadat hij was gevallen. Een nicht kwam erbij om de vechtenden uit elkaar te halen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: