Karim Azzoug benoemd tot Man of The World Suriname 2020

Karim Azzoug zal Suriname vertegenwoordigen

De personal trainer, content creator Karim Azzoug is benoemd tot Man of The World Suriname 2020. Dagblad Suriname verkreeg deze informatie van Teen, Miss & Mister Caribbean Suriname. Vanwege de Covid-19 pandemie kon er geen Man of The World Suriname verkiezing georganiseerd worden in 2020. Als gevolg hiervan is de organisatie over gegaan tot een interne screening waarbij er werd gekozen voor Karim Azzoug. Hij zal dit jaar in de maand september Suriname vertegenwoordigen op de Filipijnen tijdens de vierde editie van Man of The World 2021 verkiezing.

Karim is geboren in Nederland, Weert en woonachtig in Geldrop. Hij wordt ook wel de spierbundel genoemd en geeft lessen aan kleine groepen in fitness, kickboksen én judo. Hij is 25 jaar en is van Inheemse en Arabische afkomst. Hij is ook tv acteur, bekend van de serie Temptation Island  en een social media influencer. Al een geruime tijd wordt hij getraind door verschillende coaches, begeleiders op afstand en persoonlijk. Zodoende staat hij gereed om ons land te vertegenwoordigen. De eerste Man of The World verkiezing is in het jaar 2018 gehouden. Tijdens deze verkiezing worden kandidaten beoordeeld op verschillende onderdelen zoals: Beachwear, Sportactiviteiten, Photoshoots, Q&A and Formalwear. De beachwear is één van de meest bekeken onderdelen tijdens de Man of the World voorronde. Het Nationaal Kostuum is één van de belangrijkste onderdelen, waarbij de verschillende kandidaten hun land op creatieve wijze zullen presenteren aan het publiek. De Filipijnen is bekend voor de meeste spectaculaire stranden en hun gastvriendelijkheid. Op nationaal niveau zal de organisatie in de maand april een launch organiseren voor introductie van kandidaten voor de nieuwe verkiezingen, de winnaars van deze verkiezingen zullen dan Suriname vertegenwoordigen in het buitenland in 2022.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!