DJ Insane lanceert Chutney Mixtape

2 hot 2 handle Chutney Mixtape

DJ Insane heeft zijn nieuwste productie gelanceerd. 2 hot 2 handle Chutney Mixtape telt in totaal 45 tracks. Sinds vorig jaar december had Dj Insane al in de planning om een full chutney mixtape te lanceren. Zoals de naam het zegt gaat het om dansnummers, met als bonus track ‘Djini Djini’. Het is geen mixtape rondom Phagwa geworden omdat er geen holi songs zijn opgenomen. De mixtape kan daarom ook na phagwa afgedraaid en beluisterd worden.

In het jaar 2000 deed Radjeev Badal zijn intrede in de muziekscene als diskjockey onder de naam  Dj Viren. In het jaar 2006 kwam er een naamsverandering waardoor hij tot heden actief is als Dj Insane. Badal wordt bijgestaan door Adesh Maikoe. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: