Jhakry dringt aan op oplossing voor stakende schoolbussen in Nickerie

VHP-parlementariër Niesha Jhakry heeft tijdens de openbare vergadering dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA) aandacht gevraagd voor het schoolvervoer, dat al ruim een week lam ligt in het rijstdistrict Nickerie. “De schoolbussen rijden al een week niet in Nickerie. Hoogstwaarschijnlijk zijn de bushouders nog niet betaald. Regering, we hebben het al heel erg moeilijk. Vanwege covid-19 konden de kinderen al niet naar school gaan en nu nog een ander probleem erbij”, stelde Jhakry. Een bestuurslid van het schoolvervoersbond Nickerie zei eerder aan Dagblad Suriname dat deze schoolvervoerders geen vergoeding hebben ontvangen voor de geleverde diensten in februari. Wat ook een issue is, is de exorbitante brandstofprijs. De langverwachte loonsverhoging is uitgebleven. Het bestuurslid voerde aan dat het tegenwoordig niet mogelijk is om met maar één inkomstenbron te overleven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: