Jager glijdt uit en schiet zichzelf per ongeluk in de buik

De politie van De Nieuwe Grond kreeg dinsdagochtend de melding van een schietincident op de hoek van de Helena Christina- en de Igweg. Ter plaatse werd een 30-jarige man aangetroffen in een voertuig. Hij verklaarde, dat hij in het weekeind was gaan jagen met nog drie vrienden in het Tibiti-gebied.  Op een moment is hij zonder medeweten van de vrienden alleen gaan jagen. Hij verklaarde, dat hij op gegeven moment is uitgegleden waarbij een schot afging uit zijn jachtgeweer en zijn buikstreek werd geraakt. 

De jager werd door de vrienden naar Paramaribo gebracht en ter hoogte van de Helena Christinaweg belde hij een neef van hem die hem voorhield om ter plaatse te wachten, omdat het voertuig waarin hij zich bevond niet snel genoeg reed om snel de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan te doen. Ondertussen kwam zijn neef ter plaatse met een snelle auto, maar toen hij de situatie van Jiawan zag belde hij De Nieuwe Grond.

Het slachtoffer wordt thans medisch behandeld. De mutatie en visum zullen overgedragen worden aan politie van Zanderij voor verder onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: