Illegale venters blijven de stad ontsieren

“Laatst mi taki toemsi fruku; now alla sani e draai”, zegt een winkelhuurder van het centrum. De ondernemer verkoopt kleren in een pand in het centrum en geeft aan dat de illegale verkopers de situatie ontsieren in het centrum. Ook Sidaxy, een andere ondernemer, gaf aan dat de illegale venters troep achterlaten naast en soms voor zijn winkel. “Ik probeerde laatst een foto te maken van de troep en de illegale verkoper ging tekeer tegen mij. Het is echt niet een mooi gezicht. Ik moet wel eerlijk zijn dat zij het niet vaak doen, want je heb dagelijks ook andere illegale verkopers, die hier proberen te verkopen, die wel hun troep meenemen. Maar ik had eerlijk gezegd nooit last van illegale verkopers voor mijn vaders winkel. Hij staat al jaren in het centrum en daarna nam ik over. Ik kreeg geen last. Nu is het niet leuk”, zegt Sidaxy. “Er moet echt iets anders bedacht worden. De illegale venters ontruimen uit het centrum moet nu gebeuren. Het centrum is er om mensen aan te trekken en de winkels ook. Ik kijk uit naar de nieuwe ontwikkeling, want tot zo ver ik weet is de technologie zo ver en voor alles kan een oplossing komen.” 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: