Dj Crazyneedle launched Mega Mix

2K21 Mega Mix heeft alle muziekstijlen

Dj Crazyneedle heeft zaterdag virtueel de launch gehad van 2K21 Mega Mix. Anil Ramharakh vertelde Dagblad Suriname dat zijn nieuwste productie een mix is van alle muziekstijlen. Enkele songs die voorkomen op deze Mega Mix zijn, 90’s mashup part 1 en 2 van JK-Jerry Khayyam & Rekesh Dukaloo, ‘My Johny Walker, ‘Charka Chale mazedar van viko & mabouw’, Bribi gedaan door Sjeshie Ramkhelawan. In het jaar 2019 had Dj Crazyneedle zijn lockdown video mixtape gelanceerd. Hij zet voort in de muziekscene ondanks de covid-19 situatie. “Creatief blijven denken heeft gemaakt dat ik deze Mega mix in mekaar heb gezet. Om in het bezit te zijn van de 2K21 Mega Mix mogen Muziekliefhebbers’ contact opnemen met mij persoon, Anil Ramharakh via Facebook of Instagram” aldus Ramharakh.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: