Bizar: huwelijksaanzoek door dame gaat viraal

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Een dame heeft haar goede vriend ten huwelijk gevraagd. Ze waren goede vrienden en ze begon te beseffen dat ze alleen voor hem zou kiezen als het gaat om de keuze maken voor een levenspartner. Ze had zich voorbereid en ging op haar knie en vroeg hem of hij met haar wilde trouwen. Het was gebeuren was een schok voor omstanders. Een aanwezige heeft het moment vastgelegd en gelanceerd op sociale media. De jongeman omhelsde haar en zei op haar vraag, ‘ja dit moest ik doen maar je bent me voor’. Al lachend  werd dit een mooi gebeuren voor dit koppel. Dit koppel heeft naderhand hun verhaal/ervaring mogen delen met de buitenlandse media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: