Lalmahomed en Mahabir winnen verkiezingen AdeKUS

Hakiem Lalmahomed heeft vrijdag de bestuursverkiezingen van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) gewonnen. Gestemd werd voor vertegenwoordigers van studenten en van het technisch- en administratief personeel. Daar won Soenil Mahabir de race.  Eerder was Astrieta Lachmon-Alakhramsing bij enkele kandidaatstelling al in het bestuur opgenomen namens het wetenschappelijk personeel van de AdeKUS. 

De winnende vertegenwoordigers maken nu deel uit van het Bestuur van de Universiteit (BvU), onder voorzitterschap van Shanti Venetiaan. Het BvU bestaat uit negen leden, waarvan zes benoemd worden.  De overige vijf leden zijn dr. Johannes Breeveld, dr. Rakieb Khudabux, mr. Shiraz Boedhoe, John Sandriman en drs. Andreas Talea. 

Voor de verkiezingen van de studenten vertegenwoordiger hadden naast Lalmahomed ook deelgenomen aan de verkiezingen Jalis Eduards, Rakesh Kandhai, Amrish Lalsa, Ratna Patandin en Ismaë. Lalmahomed is student Geneeskunde aan de Faculteit der Medische Wetenschappen en daarnaast ook jeugd parlementariër. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: