‘Nousky’ (30) mishandelt vriendin met een siersteen en zijn vuisten

De 30-jarige C.K., meer bekend als ‘Nousky’, is zaterdagavond 13 maart door leden van het Recherche Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de Coesewijnestraat aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin met een siersteen en vuistslagen in het gezicht te hebben mishandeld, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 17 maart.

Zijn vriendin had vorige week aangifte van mishandeling gedaan op het politiebureau Latour. Zij verklaarde, dat ze met een siersteen was mishandeld door haar vriend C.K. Daarnaast bracht hij haar ook vuistslagen toe in het gelaat. De vrouw liep twee barstwonden op aan het hoofd. Verder zei ze, dat haar vriend ook heeft gedreigd haar huis te Latour in brand te zullen steken.

Na de mishandeling verdween de verdachte in de auto en met de mobiele telefoon van zijn vriendin. Agenten van het politiebureau Latour, die ter plaatse gingen voor onderzoek, schakelden een ambulance in om de vrouw af te voeren naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Agenten van het RBTP werkten verkregen informatie uit en signaleerden de verdachte in het voertuig van zijn vriendin in de Coesewijnestraat. Hij werd daar klemgereden, waarna de politie ook de mobiele telefoon van zijn vriendin op hem aantrof. Zowel het voertuig als de telefoon werden in beslag genomen.

Volgens verklaring van C.K. is de auto van hem. Voor zijn broer, die in het buitenland verblijft, moest hij een auto kopen met het geld dat de broer had gestuurd. Aangezien hij niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, besloot de verdachte het voertuig op naam van zijn vriendin te kopen.

Toen hij zijn vriendin op de dag van de mishandeling vroeg naar het voertuig, weigerde zij die af te staan. Hierop ontstond een ernstige woordenwisseling tussen hen. Uit boosheid pakte C.K. een siersteen die in zijn nabije omgeving was en mishandelde zijn vriendin daarmee.

C.K., een bekende van de politie, werd na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: