Bizar: huwelijksaanzoek op politiebureau

huwelijksaanzoek van belang. Een man heeft zijn vriendin op een heel unieke manier ten huwelijk gevraagd. Ze waren goede vrienden en hij begon te beseffen dat zij degene was met wie hij zijn leven wilde doorbrengen. De agent had met enkele collega’s afgesproken om een hele scene neer te zetten. De vriendin werd gebeld om zich aan te melden op het politiebureau. Ze stelde uiteraard de vraag waarom zij zich moest aanmelden op het station. Ze pakte vervolgens haar telefoon en stuurde een berichtje naar haar goede vriend om even na te trekken wat er aan de hand was. Hij zei aan haar om gerust even langs te lopen want hij had ook de dienst dus zou haar kunnen begeleiden. Na een heel gesprek wist hij haar te overhalen. Bij de komst werd ze ontvangen door een vrouwelijke collega die haar zogenaamd haar voorgehouden dat er een confrontatie zou plaatsvinden met de persoon die tegen haar een klacht heeft gedeponeerd. Ze luisterde aandachtig en zei dat ze ook confrontatie wil want er is niks aan de hand dat iemand haar zou aanklachten. Ze werd gevraagd om mee te komen met de agente en het moment dat ze in de andere ruimte aankwam, was ze verbaasd om haar heel goede vriend met rozen en ring te zien, en zo vroeg hij haar ten huwelijk. Dit koppel heeft naderhand hun verhaal/ervaring mogen delen met de buitenlandse media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: