‘Pai mang foe libi suma’ is eigen productie van Aptijt

Het nummer ‘Pai mang foe libi suma’ is recent uitgebracht en is een nieuwe productie van de bekende Surinaamse formatie Aptijt. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de zanger Stephen Redout. Hij is de mede oprichter en leider van de band. ‘Pai mang foe libi suma’ is geschreven door de zanger van Aptijt, Timothy Darius. Vervolgens hebben de leden samen de tekst bekeken en bijgewerkt. Het muzikale deel is ook gedaan door Aptijt. Stephen Redout is al zeker 38 jaar bezig in de muziekscene en is al 26 jaren bij Aptijt.  ‘Pai mang foe libi suma’ is uitgebracht met een clip en is ook te bekijken via YouTube. De muziekformatie bestaat uit 10 vaste leden en 2 freelance artiesten. De groep staat bekend om haar hit nummers ‘Ayo ayo’ van Deira ‘Bolletjes’ en ‘Pompetrollie’ van Stephen RedoutKhoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: