Eindselectie Natio 17 maart bekend

De nationale voetbalselectie van Suriname zal twee WK 2022 kwalificatiewedstrijden spelen tegen respectievelijk Kaaimaneilanden (24 maart) en Aruba (27 maart). De bondscoach Dean Gorre zal zijn eindselectie op 17 maart bekend maken. De bondscoach heeft momenteel 22 profvoetballers ter beschikking. Ryan Donk (Galatasaray) en Miquel Nelom (Willen 2) hebben zich vanwege blessures afgemeld. De geselecteerde profvoetballers zullen via Nederland en Curaçao op 22 maart aankomen in Suriname. De volgende dag volgt er een training van een uur. Op 24 maart wordt de thuiswedstrijd gespeeld in het Dr. Franklin Essedstadion tegen Kaaimaneilanden. Die wedstrijd gaat om 19.00uur van start. De tweede kwalificatiewedstrijd wordt op 27 maart gespeeld in de Vereningde Staten tegen Aruba.

error: Kopiëren mag niet!