2 Personen overleden aan Covid-virus

6 personen donderdag Covid-19 positief getest 

Het Covid-virus heeft donderdag aan twee personen het leven gekost. Het totaal aantal doden sinds aanvang van de Covid-pandemie in maart vorig jaar bedraagt nu 175. 6 personen zijn donderdag Covid-19 positief getest, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er zaterdag 6, zondag 10, maandag 4 en dinsdag 6. Er zijn donderdag 133 tests uitgevoerd. 11 Patiënten zijn genezen verklaard.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 3 en 7 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 33 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.959.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: