First Lady ontvangt Covid-19 vaccinatie in Regionaal Ziekenhuis Wanica

First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft woensdag in Regionaal Ziekenhuis Wanica als eerste persoon in het district Wanica het Covid-19 vaccin toegediend gekregen. Hiermee werd de start van de vaccinatiecampagne van het Regionaal Ziekenhuis Wanica ingeluid. De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, was ter ondersteuning ook aanwezig. ‘Gisteren heb ik het vaccin toegediend gekregen en ik kan u zeggen, dat ik nog steeds in leven ben’, zei de minister. ‘Er is helemaal geen reden tot ongerustheid, er is niks aan de hand.’

De First Lady was het eens met de minister en benadrukte, dat de samenleving zich helemaal geen zorgen hoeft te maken. ‘Ik begrijp het, de eerste keer is het natuurlijk onbekend en is men angstig, daarom neem ik ook het initiatief om samen met u deze stap te ondernemen’, aldus de First Lady. Na het formele gedeelte werd de First Lady begeleid naar de unit waar de procedure voor de vaccinatie werd ingezet. ‘De laatste tijd zijn er veel negatieve berichten verspreid via social media en dat is heel jammer, want er wordt voor niemendal vrees gecreëerd in de samenleving. Met deze stap geeft de First Lady aan dat niemand hoeft te vrezen voor het vaccin en dat  ze naast ons staat in ons gevecht tegen Covid-19’, aldus Jason van Genderen, algemeen directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Voor directie en personeel van het ziekenhuis was het een eer om de First Lady te mogen ontvangen en haar als eerste het vaccin te mogen hebben toegediend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: