Twee mannen (31 en 26) en 26-jarige vrouw met drugs opgepakt

De 31-jarige Q.E., G.O. (26) en de 26-jarige vrouw R.B. zijn zondag 14 februari door leden van de Narcotica Brigade in de Crommelinstraat te Paramaribo aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 23 februari. Rechercheurs vonden in de auto van de verdachte Q.E een hoeveelheid marihuana, hasj, cocaïne, xtc-tabletten en een geldbedrag. Daarnaast werden in de auto van R.B., de echtgenoot van Q.E.,wikkels hasj en marihuana aangetroffen.

Op G.O., die zich eveneens ter plaatse bevond, werden 59 wikkels marihuana en 2 xtc-tabletten aangetroffen. Deze verdachte, een militair, is voor verder onderzoek overgedragen aan de Militaire Politie. Alle aangetroffen drugs en het geldbedrag zijn in beslag genomen, waarna het echtpaar werd overgebracht naar het politiebureau. Bij de voorgeleiding heeft Q.E. aangegeven, dat de gevonden drugs in het voertuig van zijn vrouw van hem zijn.  Na overleg met het Openbaar Ministerie is Q.E. in verzekering gesteld, terwijl R.B. na te zijn verhoord naar huis mocht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: