President Santokhi en vicepresident Brunswijk leggen eerste steen bouw middelbare school te Moengotapoe

President Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hebben zaterdag de eerste steen gelegd voor de bouw van een middelbare school te Moengotapoe in het district Marowijne. 

Al jaren, zeker sinds 2015, werd gesproken over de komst van een middelbare school en diverse keren werden ook borden geplaatst en met het nodige ceremonieel door regeringsfunctionarissen onthuld, met teksten erop dat de bouw zou beginnen. Het leken echter loze beloftes.

Maar, na jaren was het dan zaterdag zover, dat werkelijk een aanvang kan worden gemaakt met de bouw.

De school moet een hoeksteen worden voor de verdere ontwikkeling van het district Marowijne, maar meer in het bijzonder voor de marron- en inheemse studenten die nog dit jaar de gelegenheid wordt geboden voor het volgen van middelbaar onderwijs in hun district. 

Tijdens een persconferentie eind december vorig jaar zei Brunswijk al, dat de locatie voor de school in beeld was en alles al gereed was om hooguit midden januari of begin februari 2021 te starten met de bouwwerkzaamheden.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: