Politie zoekt nabestaanden bij eenzijdig ongeval op Kwattaweg omgekomen automobilist

Een automobilist, van wie de personalia nog onbekend zijn, is in de vroege ochtend van woensdag na een eenzijdig verkeersongeval op de Kwattaweg om het leven gekomen, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Bij aankomst op de plek van het ongeval troffen agenten het lichaam van een man van Hindoestaanse komaf aan die geen levensteken meer vertoonde. Het slachtoffer heeft een geschatte leeftijd van 30 jaar en lag met zijn blote bovenlijf, gekleed in een witte kniebroek, naast de auto.

Volgens het voorlopig politieonderzoek reed de nog onbekende automobilist in een grijze auto met vermoedelijk een vrij hoge snelheid over de Kwattaweg. Hij kwam vanuit de richting van de Vierde Rijweg en reed richting de Derde Rijweg. Ter hoogte van pand nummer 688 moet de chauffeur de controle over de besturing van de auto hebben verloren, waardoor hij tegen een houten elektriciteitsmast botste. Hierdoor sloeg het voertuig vermoedelijk een aantal keren over de kop, belandde op een perceel en kwam vervolgens tegen de woning van dat perceel tot stilstand.

Het slachtoffer moet door een van de ruiten van het voertuig naar buiten zijn geslingerd. De man liep zware letsels op en overleed ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast, waarna het lichaam van de autobestuurder na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag werd genomen.

De auto, een Nissan Tiida met kenteken PH 44-37, is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken het slachtoffer te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Kwatta via de telefoonnummers 436132 of 435392 of met de Verkeers Unit van Regio Midden die belast is met het verdere onderzoek, via de telefoonnummers 582205 of 582286.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: