Donatie aan Stichting Lobi Health Center

Skin Glanz zet haar project over donatie van medisch apparatuur voort. CEO Mevr. Sima Jimidar van Skin Glanz gaf aan Dagblad Suriname te kennen dat er een vervolg project is. “Wij hebben voorheen ook donaties  gedaan aan het ziekenhuis in Nickerie. Stichting Lobi Health Center heeft 12 stuks metalen eendenbekken  en 2 afstelbare flashlight in ontvangst mogen nemen. De metalen eendenbekken zijn heel belangrijk bij het onderzoek van baarmoederhalskanker. Ook in de huidige situatie moeten we andere ziekte soorten niet vergeten. Baarmoederhalskanker is een ziekte die kan voorkomen bij de vrouw; waarover er zeker meer gesproken mag worden. In dit geval heeft Skin Glanz haar bijdrage geleverd middels deze donatie. Dokter Slijngaard verbonden aan Stichting Lobi Health Center heeft de geste met heel veel dankbaarheid in ontvangst genomen’ aldus Jimidar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: