Politiebericht eenzijdig verkeersongeval Vijfde Rijweg – 20-jarige automobilist Viresh Rameshkoemar komt om het leven

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdagavond 13 februari, dat de 20-jarige automobilist Viresh Rameshkoemar vrijdagavond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Vijfde Rijweg om het leven is gekomen.

Agenten van het politiebureau Jarikaba troffen een voertuig aan waarvan alleen de wielen in een langs de weg lopende goot met water zichtbaar waren. Met behulp van de brandweer van Jarikaba en een takelwagen werd het voertuig deels uit de goot gesleept, maar de bestuurder werd niet in de auto gevonden.

Na een zoekactie van de brandweer werd het slachtoffer, dat geen levensteken meer vertoonde, gevonden en uit de goot gehaald. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Rameshkoemar vast. Volgens de arts moet hij vermoedelijk een nekfractuur hebben opgelopen.

Het politieonderzoek wees uit, dat de automobilist vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed over het Garnizoenspad, gaande in de richting van Uitkijk. In een scherpe bocht verloor hij ter hoogte van pand no.94 de controle over de besturing van het voertuig. Hierdoor sloeg de auto over de kop en belandde in de langs de weg lopende goot. 

Het slachtoffer was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het lichaam van Viresh werd na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: