Actrice Kajal Aggarwal heeft astma

Actrice Kajal Aggarwal Kitchlu onthulde dinsdag dat ze bronchiale astma heeft. De acteur vertelde dat ze de diagnose kreeg toen ze nog maar vijf jaar oud was en vertelde over haar constante strijd met astma en het stigma rond het gebruik van inhalers.

In een poging om het bewustzijn over astma en het gebruik van inhalers te verspreiden, schreef Kajal: “Toen ik vijf jaar oud was, werd bij mij bronchiale astma vastgesteld, en het eerste wat ik me herinner was dat ik grote dieetbeperkingen had. Stel je een kind voor dat geen melkproducten en chocolade mocht. En het is niet zo dat het makkelijker werd toen ik opgroeide. Elke reis, elke winter of elke keer dat ik werd blootgesteld aan stof of rook, iets wat in ons land veel voorkomt, kwamen mijn symptomen op. Om daar zo goed mogelijk mee om te gaan, begon ik inhalers te gebruiken. En ik merkte bijna onmiddellijk een verandering.”

“Nu is het dat ene ding dat ik altijd bij me heb. Natuurlijk krijg ik af en toe een vraag, of een veroordelende blik. En hoewel het mij niet stoort, zijn er miljoenen mensen in ons land die inhalers nodig hebben, maar ervoor kiezen om ze niet te gebruiken vanwege dit probleem – sociaal stigma. Er is niets om je voor te schamen als het gaat om het gebruik van een inhalator, privé of publiekelijk,” voegde de acteur eraan toe.

Kajal Aggarwal was voor het laatst te zien in de Telugu film Sita. Ze heeft als aankomende projecten de films Mosagallu, Mumbai Saga en Indian 2.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: