Sonali Bendre, Tahira Kashyap op Wereld Kankerdag

Op Wereldkankerdag kwamen beroemdheden samen op sociale media om de geest van kankerpatiënten en overlevenden te vieren.
Tahira Kashyap, die borstkanker heeft overleefd, heeft donderdag op Instagram een video van zichzelf gedeeld waarin ze een gedicht voordraagt dat ze ter gelegenheid van Wereldkankerdag heeft geschreven.
Sonali Bendre, die in 2018 de ziekte overleefde las via Instagram een gedicht voor uit Ayushi Shridhar’s boek Poems By Rani, dat vertelt over de strijd van een kankerpatiënt. Ze zei: “Welke medische voorzieningen je ook hebt, wat je nodig hebt is een positieve houding. Dus bekijk het van de zonnige zijde en doe het allemaal stap voor stap.
Gautami Tadimalla, die op haar 35e vocht tegen kanker deelde via Twitter een woord van aanmoediging voor mensen die leven met kanker en zij die ertegen vechten. De actrice-politica schreef, “Het leven is bedoeld om geleefd te worden – met volle teugen. Elke ademtocht moet worden ingeademd met vreugde en dankbaarheid. Vind het goede in de mensen om je heen en laat je inspireren om je beste zelf te zijn… om je beste leven te leiden. Kanker is een van de vele uitdagingen waar we in het leven voor staan en we hebben allemaal een krijger in onszelf.”
Ze voegde eraan toe: “We zijn krijgers die met succes vele gevechten in het leven leveren. Kanker is slechts één strijd erbij. Als je deze strijd hebt moeten leveren of levert, onthoud dan dat je niet alleen bent in deze strijd. Net als ik zijn er velen die achter je staan en je steunen. Kanker is te genezen, kanker is te voorkomen. Vroege opsporing redt levens.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: