Agenten nemen bij arrestatie roofverdachte geen enkele Covid-maatregel in acht

Bij de aanhouding van een verdachte van een roofoverval, blijkt dat het merendeel van de aanwezige agenten zich niet heeft gehouden aan de verplicht geldende Covid-19 maatregelen. De verdachte kon vrijdagochtend rond tien uur in de Kankawastraat door het slachtoffer van een overval donderdagavond worden aangehouden. De man had een van zijn overvallers bij een goudsmid in de Kankawastraat herkend. Vervolgens werd de verdachte overgedragen aan gearriveerde agenten. 

Op beelden van de aanhouding op social media is duidelijk te zien dat omstanders geen mond-/neuskapje dragen en ook de 1.5 meter afstand niet in acht nemen. Maar, ook het merendeel van de gearriveerde agenten draagt geen mond-/neuskapje, terwijl juist zij moeten uitdragen, dat de Covid-maatregelen in acht moeten worden genomen.

PK

error: Kopiëren mag niet!