Prijs liter ongelode benzine via RUBIS SRD 12,48 per 10 februari

De minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie, Saskia Walden, heeft dinsdag 9 februari bekendgemaakt, dat per woensdag 10 februari de prijs voor een liter ongelode benzine, door RUBIS gedistribueerd, aan de pomp van Roy Boedhoe Enterprises, wordt verhoogd naar SRD 12,48.

In haar overwegingen stelt de minister als de inmiddels standaard en tot welhaast cliché verworden redenen, dat ingaande 22 september 2020 de unificatiekoers voor vreemde valuta door de Centrale Bank van Suriname is vastgesteld en dat door ‘de fluctuerende trend van de wereldmarktprijs voor brandstof het noodzakelijk is om nieuwe maximumprijzen (consumentenprijzen) voor brandstof die door RUBIS wordt gedistribueerd vast te stellen’.

Ook deze prijsverhoging wordt een dag vantevoren pas aangekondigd. En weer heeft de bewindsvrouwe verzuimd om de samenleving op tijd via de haar tot beschikking staande mediakanalen, zoals de Communicatie Dienst Suriname, bekend te maken. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: