Acht doden in AZP-mortuarium nog niet opgehaald

Het Korps Politie Suriname bericht vrijdag, dat in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) acht doden liggen opgebaard die wachten om door nabestaanden te worden opgehaald. De lichamen zijn op diverse data in 2020 in het mortuarium terecht gekomen.

Twee van de doden zijn personen die van de Wijdenboschbrug zijn gesprongen en een van de acht lichamen is uit de Surinamerivier geborgen. De gegevens van de doden zijn te lezen op de website van het Korps Politie Suriname (https://politie.sr/28039-2/). 

Familieleden worden opgeroepen om binnen twee weken contact te maken met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur  Forensische Opsporing, via het telefoonnummer 404022  of het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo 442222, toestel 287, om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: