Voorzitter Nickerie Voetbal Bond Asraf Peerkhan overleden

De voorzitter van de Nickerie Voetbal Bond (NVB) Asraf Peerkhan is overleden. Hij overleed gisterenochtend op 74-jarige leeftijd. Peerkhan was sinds de jaren 90 voorzitter van de Nickerie Voetbal Bond. Geen enkele Nickeriaan heeft zoveel invloed gehad op het voetbalgebeuren in het district. In 2017 werd het Nickeriestadion vernoemd naar Asraf Peerkhan.

Voorzitter SVB John Krishnadath

De voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), John Krishnadath, heeft in een gesprek met Dagblad Suriname verteld dat Nickerie een grote voetballeider heeft verloren. Asraf Peerkhan was 40 jaar actief als bestuurlid van de Nickerie Voetbal Bond. “Hij heeft een heleboel zaken opgezet in Nickerie en hij was ook een trouw lid van de Surinaamse Voetbalbond”. In verband met het 100-jarig bestaan van de SVB werd hij op 1 oktober 2020 gedecoreerd door de president van de Republiek Suriname Chandrikapersad Santokhi. Het ging op die dag om voorzitters van de lidbonden en prominenten binnen de voetbalsport. De voorzitter condoleert de nabestaanden en wens hun sterkte en kracht voor de komende dagen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: