Motorrijder (48) na aanrijding met auto in kritieke toestand in AZP

De 48-jarige motorfietser J.G., een politieman die van het werk op weg was naar huis, is dinsdagavond tegen negen uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto dichtbij de kruising van de Hanna’s Lust- en de Magentakanaalweg, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag.

Bij aankomst van agenten op de locatie werden J.G., de motor en de auto in de langs de weg lopende trens aangetroffen. De automobilist, die met de schrik vrijkwam, stond langs de weg. De motorrijder, die letsels over zijn gehele lichaam heeft opgelopen, werd in kritieke toestand in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Politieonderzoek wees ui,t dat beide bestuurders over de Hanna’s Lustweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Magentakanaalweg en reden naar de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van mast no. 60 haalde de automobilist D.K. (32) de motor in. Bij die inhaalmanoeuvre week D.K. niet voldoende naar rechts uit en reed daarbij de motor van achteren aan.

De bestuurders verkeerden niet onder invloed van alcohol. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en ze zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: