“Al jaren ontsieren zij de binnenstad”

Enkele handelaren in de binnen stad zijn blij met de aanpak van de illegale venters door de bestuursdienst, omdat zij al geruime tijd hierover hebben geklaagd. “Wij zijn vaak genoeg genoodzaakt troep, dat achtergelaten werd door de illegale venters voor onze zaken, op te ruimen. Het gaf uiteindelijk ook geen mooi beeld aan de stad met alle groenten, zakken vuil, dozen, halve pallets en nog veel meer die zo werden achtergelaten. Na de ondersteuning heeft de technische dienst van het districtscommissariaat een pick-up ingezet om de rommel op te opruimen”, zeggen enkele winkeleigenaren. Een van hen gaf verder vernomen te hebben dat er frequent opgetreden zal worden tegen deze illegale straatverkopers

Het is de tweede keer van de week dat de illegale venters hard zijn aangepakt. “Ondanks de eerste waarschuwing wordt er toch niet geluisterd. Ik denk dat men het nu echt strakker zal meten oppakken. Het komt al jaren voor dat zij de binnenstad ontsieren, je mag je hossel zoeken, maar probeer zo min mogelijk een last te zijn voor anderen. Bij deze hoop ik wel dat zij een les leren, want we leven in een situatie waar wij samen moeten werken en geen last moeten zijn voor elkaar”, aldus een burger.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: