Twee verdachten van diefstal koplampen auto te Munder aangehouden

Leden van het Regio Bijstands Team Paramaribo hebben vrijdag 22januari de 35-jarige C.M. en 29-jarige V.G. en aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen van koplampen van een auto te Munder. Een benadeelde had 14 januari aangifte van de diefstal gedaan bij de politie te Munder, aldus het Korps Politie Suriname vrijdag 29 januari.

De verdachten hebben vermoedelijk meerdere zaken op hun kerfstok. Naar aanleiding van beeldmateriaal kwam de auto van de verdachte V.G. in beeld en werd de informatie uitgewerkt. Op de kruising van de Gemenelandsweg en de Hofstraat werd V.G. aangehouden. Hierna werd tijdens het onderzoek zijn kompaan C.M. op zijn woonadres te Zorg en Hoop in de kraag gevat. Bij de aanhouding verzette M. zich hevig, waardoor hij met vereende krachten in de boeien werd geslagen.

Het tweetal ontkent echter de koplampen te hebben gestolen. Wel zei V.G., dat het voertuig dat in beeld was gebracht op de dag van de diefstal, alleen in het weekend wordt gereden wanneer hij op stap gaat. Het voertuig is door de politie in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in voorlopige verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: