Johan Misiedjan zijn nieuwste single ‘Tide Neti’

De artiest Johan Misiedjan heeft meer informatie verstrekt aan Dagblad Suriname over zijn nieuwste single, genaamd ”Tide Neti”. De zanger heeft na 20 jaar een single uitgebracht. ”Tide Neti” staat ook op zijn album genaamd Opo Dansi.  ‘Het is anders dan mijn andere songs. “Het is een exotisch romantische son montuno, een langzame salsa om rustig op te dansen. Heel anders dan wat men gewend is van mij. Het nummer gaat over een sjieke dame die erg opvalt door haar uitstraling. Mijn doel is om dichtbij haar te komen zodat wij beiden intens van elkaars liefde kunnen genieten. Op mijn komende album met tien songs zal ik dan twee nummers van de enige latin stijl (Bachata) die ik nog nooit op heb uitgebracht erbij zetten.” zegt de zanger in een gesprek. Hij heeft de videoclip met de lyrics al uitgebracht voor dit nummer en werkt nu aan een clip met scenes. De artiest staat ook wel bekend als The Latin King of Suriname. Hij werkt momenteel ook aan een nieuw album waarvan er enkele nummers op single, ITunes en alle andere digitale platformen gaan uitkomen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: