62 nieuwe Covid-19 positief geteste personen dinsdag – 1 patiënt overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt dinsdag 62 (donderdag 97, zaterdag 55, zondag 57 en maandag 55), aldus de dinsdagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn dinsdag 319 tests uitgevoerd.  Er is een dode te betreuren, waardoor het aantal totaal overleden patiënten aan het virus nu 150 bedraagt. 71 Patiënten zijn dinsdag genezen verklaard, dat waren er zaterdag 27. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 667.

839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al zeker twee weken onveranderd. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 98 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 276 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.174.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: