Mededeling KLM in Suriname in verband met aangescherpt reisbeleid Nederland

Vanwege het aangescherpt reisbeleid van de Nederlandse overheid ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus en ter beperking van het aantal reisbewegingen, zal de KLM dienstregeling worden aangepast, zo meldt de KLM in Suriname donderdag 20 januari in een persbericht. KLM passagiersvluchten van en naar Suriname worden ingaande zaterdag 23 januari opgeschort.

‘Neemt u voor het omboeken van uw ticket contact op met uw reisbureau waar u het ticket geboekt heeft. Indien uw ticket rechtstreeks bij de KLM is gekocht kunt u contact opnemen via [email protected]’, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Meer informatie over de Nederlandse reisbeperking is te vinden op de website van de Nederlandse Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl; Onderwerpen/ Coronavirus COVID-19/reizen en vakantie.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: