Guyana en Qatar verstevigen bilaterale relatie

Buurland Guyana heeft gisteren medische hulpgoederen ontvangen van Qatar. Er wordt binnenkort een veldhospitaal opgezet in het land door Qatar. De Guyanese president Irfaan Ali bedankte via social media de koning van Qatar. President Ali schreef: “Ik bedank de Emir en het volk van Qatar voor hun liefde en steun.  Niet lang na mijn inauguratie spraken de Emir en ik en hij beloofde een veldhospitaal voor ons. Vandaag heeft hij die belofte waargemaakt. Binnenkort zullen we onze ambassade in Qatar vestigen, en samen zullen we veel meer bereiken voor de mensen van onze twee landen”, aldus de Guyanese president. Qatar is een land in het Midden-Oosten. Het is één van de rijkste landen in de wereld, mede dankzij grote voorraden aan olie en gas.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: